Praktijkinformatie

Dierenartspraktijk Lammers

Dierenartspraktijk Lammers is een gezelschapsdierenpraktijk gelegen in Nesselande Rotterdam. U kunt bij altijd bij ons terecht en de praktijk is letterlijk en figuurlijk laagdrempelig. Wij hebben een apotheek, dieetvoedingslijn en verzorgingsproducten met bijbehorend advies.

Dierenarts Lammers is een kundige dierenarts met veel ervaring. Wij houden alle ontwikkelingen in de diergeneeskundige techniek, medicatie en voeding up-to-date bij. Dierenarts Lammers werkt als enige dierenarts samen met twee dierenartsassistenten. U heeft dan ook altijd hetzelfde aanspreekpunt.

 

De beste zorg voor uw huisdier

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Zorgvuldige behandeling van dieren
  • Alle benodigde certificaten
  • Meer dan 1000 tevreden baasjes

De praktijk

De praktijk is mooi, modern met veel ruimte en licht en duurzame energie. Alle functionele ruimtes zijn aanwezig en er is een uitstekende klimaatregeling. Ook zijn alle ruimtes rolstoeltoegankelijk. De locatie is goed bereikbaar, rustig met veel groen en ruimte en ruime gratis parkeergelegenheid naast de praktijk. Metrostation Nesselande is op loopafstand.

 

Werkwijze

U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn, knaagdier of vogel. Als uw dier ziek is, kunt u bij ons een afspraak maken of op de spreekuurtijden binnenlopen. Er wordt dan door de dierenarts  aan u gevraagd wat de klachten zijn en het dier wordt klinisch onderzocht, de diagnose gesteld (indien mogelijk) en een therapie gegeven.

Indien verder onderzoek noodzakelijk is om de diagnose te kunnen stellen wordt dit met u overlegd in verband met de kosten en het welzijn van het dier. Er zal altijd rekening worden gehouden met uw situatie en de toestand van het dier. Ook voor preventieve behandelingen zoals vaccinaties, antiparasitaire middelen en het onvruchtbaar maken kunt u langskomen.

Diervriendelijk

Wij zijn in staat om altijd uw huisdier te hanteren op een diervriendelijke manier, door middel van fixatie en eventueel verdoving. Alles zal van te voren goed met u besproken en uitgelegd worden en u kunt er altijd bij aanwezig zijn.Wij zijn altijd zeer betrokken bij de behandeling, de dierenarts zal altijd proberen een goede afweging te maken tussen zelf behandelen en doorsturen naar een goede, geregistreerde specialist.

Ruime openingstijden Openingstijden
Afspraak maken? Maak een afspraak
Heeft u vragen? Neem contact op Neem contact op

Drs. D.M. Lammers

Dhr. Dim Lammers heeft jarenlange ervaring als dierenarts in de gezelschapsdieren. Hij heeft in veel praktijken gewerkt. Vanaf 1998 heeft hij een eigen praktijk, waarvan de laatste zes jaar in Rotterdam.